Top Menu
Menu

Vyberte si skleník do vašich zahrad

0 Comments


Pokud jste se rozhodli si zakoupit skleník, tak určitě se podívejte na naši nabídku, která vás může inspirovat k dalšímu výběru nebo rovnou ke koupi vašeho ideálního pomocníka na pěstování zeleniny. Možná si teď kladete otázku, proč byste měli zrovna využít naši nabídku, ale ono je to velmi prosté. Od nás si totiž zakoupíte kvalitní český výrobek, jelikož jsme výhradním výrobcem těchto produktů. Máme více jak třicetiletou zkušenost s jejich výrobou a používáním, že se neustále ve výrobě zdokonalujeme. V současné době vám můžeme nabídnout mnoho rozličných velikostí, ale rovněž i výšek a nemluvě o provedení samotných skleníků. Díky tomu můžete velmi snadno získat skleník na míru podle vašich představ.

skleník malý

Po montáži můžete začít

Výhodou našich skleníků je především to, že získáte v jedné ceně veškerý potřebný materiál, tudíž kotvící potřeby, výztuhy, těsnící gumy atd., zkrátka vše, abyste mohli začít skládat váš skleník a po jeho smontování začít navážet hlínu a připravit se na vaše první sazeničky chutných zeleninových plodů. Nebudete potřebovat shánět další součástky nebo jiný materiál, abyste mohli začít. Navíc musíme upozornit na naši vychytávku, kdy větrání je přizpůsobeno proudění vzduchu, a tudíž budete větrat od hřbetu skleníku. Pokud byste se necítili na montáž skleníku, tak není problém se domluvit za příplatek na jeho odborné instalaci.

skleník z polykarbonátu

Od nejmenšího k největšímu

Náš nejmenší zahradní skleník je populární díky svým rozměrům. Hodí se i na celkem malé pozemky, ale dalším jeho přínosným benefitem je to, že se dá dokonce prodlužovat. Tudíž pokud zjistíte, že další rok by se vám hodil větší skleník, tak samozřejmě není problém si od nás objednat jeho prodloužení a přizpůsobit si novou délku podle vlastní potřeby. Konstrukce našich skleníků jsou pevné a odolné, tloušťky nosných částí jsou například 3 mm dle zatížení jednotlivých částí. Maximální spokojenost vám přinesou rovněž výplně, které perfektně rozptylují škodlivé UV záření.